Gjoba për mosdeklarim të të ardhurave - Vizion Plus - News, Lajme

Gjoba për mosdeklarim të të ardhurave - Vizion Plus - News, Lajme Watch video online.You can watch offline Gjoba për mosdeklarim të të ardhurave - Vizion Plus - News, Lajme MP4 video ,MP3 audio.
Deri në datën 30 prill të gjithë personat, të cilët kanë pasur të ardhura mbi 2 milion lekë gjatë 2012-ës, duhet t'i deklarojnë ato pranë zyrës së tatimeve.
 

Ora News – Luftë informalitetit, Tatimet thirrje qytetarëve të denoncojnë shkeljet

Ora News – Luftë informalitetit, Tatimet thirrje qytetarëve të denoncojnë shkeljet Watch video online.You can watch offline Ora News – Luftë informalitetit, Tatimet thirrje qytetarëve të denoncojnë shkeljet MP4 video ,MP3 audio.
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT Drejtoria e Tatimeve i bën thirrje qytetarëve të bëhen pjesë e aksionit antinformalitet dhe të denoncojnë në rast ...
 

Tatimet paralajmërojnë bizneset turistike

Tatimet paralajmërojnë bizneset turistike Watch video online.You can watch offline Tatimet paralajmërojnë bizneset turistike MP4 video ,MP3 audio.
Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve paralajmëron të gjithë tatimpaguesit që operojnë në fushën e turizmit që të jenë korrekt në zbatimin e ligjit për të drejtat dhe ...
 

Aksioni në bregdet, Tatimet kërcënojnë me mbyllje bizneset e paregjistruara, pa kupona...

Aksioni në bregdet, Tatimet kërcënojnë me mbyllje bizneset e paregjistruara, pa kupona... Watch video online.You can watch offline Aksioni në bregdet, Tatimet kërcënojnë me mbyllje bizneset e paregjistruara, pa kupona... MP4 video ,MP3 audio.
Copyrighted by News24 Albania Bizneset në zonat turistike që shkelin ligjin, duke fshehur të ardhurat apo duke mos deklaruar punonjësit, rrezikojnë mbyllje të ...
 

Keni rezerva për tatimet? Ja si mund të rrisni cilësinë e shërbimeve

Keni rezerva për tatimet? Ja si mund të rrisni cilësinë e shërbimeve Watch video online.You can watch offline Keni rezerva për tatimet? Ja si mund të rrisni cilësinë e shërbimeve MP4 video ,MP3 audio.
Për të gjithë tatimpaguesit që kanë rezervë për cilësinë e shërbimeve të administratës tatimore ka një rrugë për ti shprehur ato dhe për të kërkuar më shumë.
 

Report Tv-Qiratë e shtëpive/objekteve, ja çfarë njeh shteti për efekt taksash

Report Tv-Qiratë e shtëpive/objekteve, ja çfarë njeh shteti për efekt taksash Watch video online.You can watch offline Report Tv-Qiratë e shtëpive/objekteve, ja çfarë njeh shteti për efekt taksash MP4 video ,MP3 audio.
Këtë vit, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njoftoi personat e paregjistruar në sistemin e taksave në lidhje me detyrimin për të deklaruar dhe paguar tatimin ...
 

Transaksionet me kasat  - Tatimet: Korrigjoni faturat e gabuara fiskale, ja procedura

Transaksionet me kasat - Tatimet: Korrigjoni faturat e gabuara fiskale, ja procedura Watch video online.You can watch offline Transaksionet me kasat - Tatimet: Korrigjoni faturat e gabuara fiskale, ja procedura MP4 video ,MP3 audio.
Administrata Tatimore u bën me dije subjekteve se çdo gabim në faturat fiskale duhet të korrigjohet pranë sporteleve të saj. Nëse tatimpaguesi nuk bën kërkesë ...
 

Uragani “Harvey” shkatërron shtëpitë e 20 familjeve shqiptare në Huston - News, Lajme - Vizion Plus

Uragani “Harvey” shkatërron shtëpitë e 20 familjeve shqiptare në Huston - News, Lajme - Vizion Plus Watch video online.You can watch offline Uragani “Harvey” shkatërron shtëpitë e 20 familjeve shqiptare në Huston - News, Lajme - Vizion Plus MP4 video ,MP3 audio.
http://www.vizionplus.tv https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Pasojat e uraganit “Harvey” kane qene aq te medha sa kane ...
 

Falja e detyrimeve shtyhet deri në Dhjetor

Falja e detyrimeve shtyhet deri në Dhjetor Watch video online.You can watch offline Falja e detyrimeve shtyhet deri në Dhjetor MP4 video ,MP3 audio.
Bizneset dhe qytetarët, të cilët kanë detyrime tatimore dhe doganore të papaguara do të kenë mundësi të përfitojnë nga falja e një pjese të tyre deri në fund të ...
 

Prokuroria e Policia - shërbim qytetarëve e shtetit | Tash #meLëvizjen

Prokuroria e Policia - shërbim qytetarëve e shtetit | Tash #meLëvizjen Watch video online.You can watch offline Prokuroria e Policia - shërbim qytetarëve e shtetit | Tash #meLëvizjen MP4 video ,MP3 audio.
http://www.melevizjen.com/alternativa/ligj-per-barazi-dhe-konfiskim-i-pasurise-se-paligjshme/ http://www.vetevendosje.org/